Contact

Info@DIKOcoaching.nl
06 – 201 646 83
Je kunt direct contact met mij opnemen door te bellen, mailen of appen.

In een kosteloze vrijblijvende telefonische kennismaking maken we kort kennis met elkaar. Daarna zal er een intakegesprek plaatsvinden. Mijn tarief is vijftig euro per gesprek*/**.  Toch kijk ik graag samen met jullie welke investering financieel  er van jullie gevraagd kan worden. Elk kind en elke gezinssituatie is tenslotte uniek.

Ik ontvang jullie graag in mijn training-/coachruimte in Denekamp. Soms kunnen de coachgesprekken ook in jullie eigen thuisomgeving plaatsvinden. Ik ben werkzaam in de regio Twente. Bij afspraken buiten Denekamp breng ik een reiskostenvergoeding in rekening. Woon je buiten de regio Twente, dan is het mogelijk om als volwassene de gesprekken via beeldbellen te voeren.

Volg mij op FacebookLinkedIn / Instagram

DIKOcoaching is aangesloten bij Adiona, dé beroepsvereniging voor coaches van kinderen, jongeren en volwassenen.

KvK-nummer 72271698

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenreglement

*Met uitzondering van mijn coaching werkzaamheden voor de pot op, daarvoor gelden landelijke afgesproken tarieven. Zie meer informatie onder tabblad zindelijkheidscoach de pot op.

**Vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemerschap zet ik een percentage van mijn inkomsten opzij om ook gezinnen te begeleiden die in deze investering niet zelf kunnen voorzien. Wil je daar gebruik van maken. Neem gerust contact met mij op. 

Copyright © 2022 DIKOcoaching