Ervaringen

Razernij en emoties vlogen door ons huis. Totdat ik met Diane in aanraking kwam. Hierna is het kindertolken een begrip voor mij geworden. Alsof je door een andere bril kijkt. Ik neem mee dat ik anders naar mijn kinderen kijk en daarmee ook naar mijzelf. Nu handel ik veel gerichter in situaties en dit zorgt voor meer gemoedelijkheid in huis. Diane vind ik geweldig! Het is heel prettig samenwerken en ze straalt vertrouwen uit. Ze is professioneel in haar vak!
Shirly, Groningen

Wij zijn zeer enthousiast en tevreden over de werkwijze en de resultaten die Diane met haar kindercoaching heeft bereikt bij onze zoon. Hij is letterlijk opener geworden en durft nu beter voor zichzelf op te komen waardoor pestsituaties op het schoolplein nu verleden tijd zijn. Wij vinden dat Diane erg professioneel en met veel geduld en aandacht te werk gaat. Onze zoon voelde zich vrijwel direct vertrouwd en vrij bij Diane, dit heeft hij zelf ook verteld. Hij vond het leuk om met Diane aan de slag te gaan. Kortom mocht u denken aan een kindercoach voor uw zoon of dochter dan raden wij zeker DIKOcoaching aan.
Gezin uit Enschede

Kindertolken is echt een aanrader! Mijn dochter van 4 had regelmatig driftbuien en ik wist niet goed hoe ermee om te gaan. Diane heeft haar gedrag voor me vertaald en uitgelegd wat ze probeerde mij te vertellen met haar driftbuien. Ik heb hier erg veel van geleerd. Het resultaat: bijna geen driftbuien meer.
Gezin uit Denekamp

Wat een bijzondere mooie ervaring met deze kindertolk en coach. Diane is fantastisch! De kracht van Diane is dat zij goed kan luisteren zonder te oordelen. Ik voelde mij direct op mij gemak en kon mijn hart luchten. Ik heb veel gehad aan de mooie uitleg over de spiegel die mijn kind mij laat zien. Mijn zoon wordt hierdoor beter door mij begrepen en dit heeft een erg positieve uitwerking op hem. Het eindgesprek met Diane gaf mij een goed beeld van hoe het tussen mij en mijn kinderen werkt. Diane heeft mij concrete “hulpmiddelen/gereedschap” gegeven om verder te gaan in het samenleven als gezin. Een belevenis en zeker een aanrader voor alle ouders. Het is zo fijn om zo samen te mogen genieten en te leren als gezin en je kinderen gelukkig te zien. Daar gaat toch om!
Gezin uit Denekamp

De eerste afspraak heb ik aangegeven wat ik een lastige situatie vind. Diane stelt hier dan verschillende vragen over. Bij de tweede afspraak vertelde ze me wat de boodschappen zijn die mijn kind mij op dat moment wil duidelijk maken. Daaruit blijkt dat kinderen je een prachtige spiegel voorhouden waar je zelf veel van kunt leren. Diane maakte deze concreet en gaf mij handvatten om hiermee om te gaan. Dank Diane voor je geduld en zachtheid!
Nienke, Overijssel

Ik vond het prettig om mijn verhaal aan Diane te kunnen vertellen. Ze kan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Haar vertaalde boodschap van mijn dochter was helder en dit gaf mij inzichten waar ik mee verder kon! Naast de mooie vertaling heeft Diane ook een goede intuïtie, dit was voor mij echt een meerwaarde.
Haley, Gelderland

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.

Copyright © 2022 DIKOcoaching