Jongeren en volwassenen coach

Kan je dat onderbuikgevoel niet meer negeren? Wil je andere keuzes maken? Lekkerder in je vel zitten! Jezelf beter leren kennen/begrijpen! Maak dan een afspraak bij mij. Ik ben ook meerder malen in mijn leven gevallen en met hulp weer opgestaan. Ik heb de kleine/grote trauma’s die we opdoen in het leven een plek kunnen geven waardoor ik er nu kracht uithaal. Gun jij jezelf dat ook?

Ik ben getraind en opgeleid om jou optimaal te begeleiden. Ik gebruik diverse trainingsprogramma’s/methoden in mijn praktijk. Alles met gevoel/intuïtie, zodat jij een op maat gemaakt coaching krijg dit het beste past bij jou! We hoeven niet te praten, we kunnen ook in beweging komen.

Wat anderen zeggen over mij?

“Zo blij dat Diane mij begreep en naar mij wilde luisteren.”

“Diane heeft me op verschillende lagen diep laten voelen wie mijn innerlijk kind is en waar dit nog geheeld mag worden.”

“Tijdens de sessie zijn we aan het werk gegaan met het probleem. Diane liet je hierin in je waarde en gaf geen oordeel. Door de oefeningen die zij heeft gegeven kon ik thuis ook aan het werk. Erg fijn hoe zij alles heeft opgepakt en wij het probleem hebben aangepakt.”

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.

Copyright © 2022 DIKOcoaching