Coach in beweging voor kinderen – jongeren – volwassenen

Kinderen

Kinderen vertellen veel tijdens hun spel. Beeldentaal is van nature de taal van kinderen. Dit zie je terug in hun spel en creatieve uitingen. Ik kijk open, nieuwsgierig en vragend naar wat jullie kind mij met deze beelden laat zien. Ik ga spelenderwijs aan de slag door met ze in beweging te komen. Kinderen hoeven niet veel te praten. Met hun spel laten ze zien wat er in hun hoofd omgaat. Ik nodig ze uit om ook te voelen wat erin hun lichaam gebeurd. Daarnaast nodig ik de ouder(s) uit om mee te bewegen met hun kind.

Jongeren

Zit jij vast? Kan je dat onderbuikgevoel niet meer negeren? Wil je andere keuzes maken? Lekkerder in je vel zitten! Jezelf beter leren kennen en begrijpen! Maak dan een afspraak bij mij. Alles met gevoel/intuïtie, zodat jij op maat gemaakte coaching krijgt die het beste past bij jou! We hoeven niet veel te praten, we komen in beweging zodat jij alle antwoorden die er al in jou zijn kunt ontdekken.

Volwassen

Het leven is vallen en opstaan. Soms heb je een hand nodig bij het opstaan. Die hand kan ik jou reiken. Pak jij hem aan? Je kiest zelf jouw thema/leerdoel. We komen fysiek in beweging. Uit je hoofd en weer in je lijf. Je gaat daardoor zelf, onder begeleiding van mij, op ontdekkingsreis. Een reis door je lichaam, gedachten, ego, emoties, naar jouw essentie.

Jongens in hun Kracht

De coaching in beweging komt voort uit het Jongens in hun Kracht trainginsprogramma. Dit is een trainingsprogramma voor alle kinderen, jongeren en volwassenen. Het trainingsprogramma heet Jongens in hun Kracht, omdat het gebaseerd is op jongensenergie, het doen en bewegen. We hebben natuurlijk allemaal jongensenergie in ons. Daarom is het programma zeker geschikt voor alle kinderen, jongeren en volwassenen.

Tijdens de individuele coaching kunnen verschillende thema’s aan bod komen. Zoals het ontwikkelen en vergroten van je zelfvertrouwen, om te leren je eigen grenzen aan te geven of voor het weerbaarder maken. Ook om te leren jezelf te ontspannen of voor het omgaan met je hoog gevoeligheid of hoog begaafdheid. Van boze buien naar voelen wanneer je overprikkelt raakt. Van angst naar weer vertrouwen. Van burnout naar weer in je kracht staan. De individuele coaching helpt om weer bij jezelf te komen. Uit je hoofd en weer in contact met je lichaam. Niet door te praten, maar juist dus door te bewegen.

De oefeningen zijn makkelijk te leren en helemaal op jou als individu afgestemd. Door het lichaamsbewustzijn wat je krijgt door deze oefeningen voel je wat er binnen in jouw lichaam gebeurt. Je krijgt inzicht in hoe je in bepaalde situaties handelt en op welke wijze je reageert. Ook leer je te vertrouwen op je eigen kracht. Hierdoor kan je patronen doorbreken en bewust kiezen voor jezelf. De coaching vindt plaats in mijn werkruimte met zachte matten in Denekamp of op verzoek op locatie.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.

Copyright © 2023 DIKOcoaching