Spiegelexpert voor volwassenen

Je omgeving als spiegel! Durf jij in de spiegel te kijken om te ontdekken wat je omgeving je laat zien? Denk aan het gedrag van je kinderen, partner of collega’s. Je omgeving kan je zo raken dat het tijd is om te onderzoeken wat het je wil vertellen. Het gedrag van jouw omgeving vertaal ik naar een boodschap voor jou. Een boodschap die je zal raken, je nieuwe inzichten geeft en je zo meer van jezelf ontdekt.

Door het spiegelen komen we vaak ook innerlijk kind werk tegen. Je kan dit zien als een reis naar je verleden. Je babytijd, peutertijd, kleutertijd, schoolgaand kind tijd, puberteit, 18+ tijd. Je gaat met een liefdevol volwassen perspectief kijken naar deze situatie uit je kind tijd. Je gaat overlevingsstrategieën ontdekken gecreëerd in je kind tijd. Vechten, vluchten, bevriezen zijn hier voorbeelden van. Door met het perspectief van de liefdevolle volwassene laat je alles er in het hier en nu zijn, biedt je ruimte aan wat er is en kan er herstel plaatsvinden. Je kan dan bijvoorbeeld weer vrijheid, zelfliefde, rust en kracht ervaren.

Als Spiegelexpert werk ik het liefst in beweging. De basis is echter de opleiding tot Kindertolk waarin het gedrag van een kind vertaald wordt naar een boodschap voor de ouder. Door andere opleidingen en mijn opgedane ervaring heb ik mij verder ontwikkelt.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze kennismaking bij DIKOcoaching via info@dikocoaching.nl of 06-201 646 83.

Copyright © 2023 DIKOcoaching