Spiegelexpert/innerlijk kind werk voor volwassenen

Je omgeving als spiegel! Durf jij in de spiegel te kijken om te ontdekken wat jouw omgeving jou laat zien? Denk aan het gedrag van je kinderen, partner, collega’s, huisdieren, de dingen die om je heen gebeuren. Jouw omgeving kan je zo raken dat het tijd is voor jou om te onderzoeken wat het jou wil vertellen. Jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen. Voor jouw eigen handelingen en jouw eigen emoties. Het gedrag van jouw omgeving vertaal ik naar een boodschap voor jou. Een boodschap die jou zal raken, bewust gaat maken en je weer in je eigen unieke kracht brengt.

Door het spiegelen komen we vaak ook innerlijk kind werk tegen. Je kan dit zien als een reis naar je verleden. Je babytijd, peutertijd, kleutertijd, schoolgaand kind tijd, puberteit, 18+ tijd. Je gaat met een liefdevol volwassen perspectief kijken naar deze situatie uit je kind tijd. Je gaat overlevingsstrategieën ontdekken gecreëerd in je kind tijd. Vechten, vluchten, bevriezen zijn hier voorbeelden van. Door met het perspectief van de liefdevolle volwassene laat je alles er in het hier en nu zijn, biedt je ruimte aan wat er is en kan er herstel plaatsvinden. Je kan dan bijvoorbeeld weer vrijheid, zelfliefde en rust ervaren. 

Kindertolk

Laat je verrassen door de resultaten van deze unieke en prachtige methode. De PresentChild Methode bestaat al sinds 1991. Een oplossing vanuit de kern voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Een kindertolk kan het gedrag van jouw kind vertalen. Kinderen spiegelen ons namelijk. Wat ze ons willen vertellen laten ze zien met hun gedrag. Daar kunnen we naar luisteren en naar handelen. Waardoor jij als ouder/opvoeder bewuster wordt en er verandering in jullie gezin kan plaatsvinden.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking

Copyright © 2023 DIKOcoaching