Investering

Pakketprijzen:

Trainingen voor kinderen-jongeren-volwassenen: De eerste afspraak starten we altijd met een intake. De laatste afspraak eindigt met een (tussen)evaluatie. Voor kinderen: Vijf keer trainen, 45 minuten per training. Totaal 199 euro. Bij deze trainingen worden ouder(s) uitgenodigd om kosteloos mee te trainen. Voor jongeren en volwassenen: Vijf keer trainen, 60 minuten per training. Totaal 299 euro.

Spiegelexpert voor volwassen: Vertaling door met elkaar in gesprek te gaan, drie afspraken 199 euro. Deze gesprekken kunnen ook online plaatsvinden via videobellen. In beweging ontdekken, zie hierboven bij pakketprijzen trainingen voor volwassenen.

Tarief per afspraak:

Tarief per afspraak is hoger dan de pakketprijzen vanwege de extra administratiemomenten die het met zich meebrengt om per afspraak te betalen. Kinderen 50 euro per afspraak van 45 minuten. De ouder/begeleider traint kosteloos mee. Jongeren en volwassenen 75 euro per afspraak. Deze afspraken duren 60 minuten.

Bijzonder tarief:

Daarnaast zet ik vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemerschap een percentage van mijn inkomsten opzij om ook kinderen/jongeren/volwassenen te begeleiden die in deze investering niet zelf kunnen voorzien. Ook zijn er werkgevers die de trainingen betalen vanuit het opleidingsbudget. Deze zakelijke tarieven/offerte zijn op aanvraag te verkrijgen. Of we vragen Stichting Leergeld Dinkelland/Tubbergen om financiële ondersteuning. Wil jij daar gebruik van maken? Neem gerust contact met mij op. Dan kijk ik graag samen met je welke investering er financieel van jou gevraagd kan worden. Ieders situatie is tenslotte uniek.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze kennismaking bij DIKOcoaching via info@dikocoaching.nl of 06-201 646 83.

Copyright © 2023 DIKOcoaching