Investering

Onze telefonisch kennismaking is altijd kosteloos. Dus neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Pakketprijzen:

3 afspraken waarvan de eerste start met de intake en de laatste eindigt met een (tussen)evaluatie. De afspraken duren maximaal 90 minuten. Totaal 199 euro.

5 afspraken waarvan de eerste start met de intake en de laatste eindigt met een (tussen)evaluatie. Ouder/begeleider traint kosteloos mee. Totaal 299 euro.

De wekelijkse ouder-kind groepstrainingen: De eerste proefles is kosteloos. Daarna maximaal 100 euro per kwartaal per kind. Afhankelijk van het aantal lessen per kwartaal. Ouder/begeleider traint kosteloos mee.

Daarnaast zet ik vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemerschap een percentage van mijn inkomsten opzij om ook kinderen/jongeren/volwassenen te begeleiden die in deze investering niet zelf kunnen voorzien. Wil jij daar gebruik van maken? Neem gerust contact met mij op. Dan kijk ik graag samen met je welke investering er financieel van jou gevraagd kan worden. Ieders situatie is tenslotte uniek.

Tarief per afspraak:

Betaling per afspraak is hoger dan de pakketprijzen vanwege de extra administratiemomenten die het met zich meebrengt om per afspraak te betalen.

Kinderen tot 18 jaar 67,50 euro per afspraak. De ouder/begeleider traint kosteloos mee.

Volwassenen 75 euro per afspraak. De afspraak duurt maximaal 90 minuten.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking

Copyright © 2023 DIKOcoaching