Investering

Onze telefonisch kennismaking is altijd kosteloos. Dus neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Pakketprijzen:

4 afspraken waarvan de eerste start met de intake en de laatste eindigt met een (tussen)evaluatie. De afspraken duren maximaal 90 minuten. Totaal 249 euro.

6 afspraken waarvan de eerste start met de intake en de laatste eindigt met een (tussen)evaluatie. Ouder/begeleider traint kosteloos mee. Totaal 349 euro.

In je kracht duo trainingen, twee ouders en twee kinderen. Je mag deze duo’s zelf samen stellen of ik stel ze samen. Ik beid deze training een aantal keren per jaar aan. Het bestaat uit 5 gezamenlijke trainingen. Na de 5de training volgt een aparte evaluatiemoment. Pakketprijs van 149 euro per kind. Ouder/begeleider traint kosteloos mee.

Daarnaast zet ik vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemerschap een percentage van mijn inkomsten opzij om ook kinderen/jongeren/volwassenen te begeleiden die in deze investering niet zelf kunnen voorzien. Wil jij daar gebruik van maken? Neem gerust contact met mij op. Dan kijk ik graag samen met je welke investering er financieel van jou gevraagd kan worden. Ieders situatie is tenslotte uniek.

Tarief per afspraak:

Betaling per afspraak is hoger dan de pakketprijzen vanwege de extra administratiemomenten die het met zich meebrengt om per afspraak te betalen.

Kinderen tot 18 jaar 65 euro per afspraak. De ouder/begeleider traint kosteloos mee.

Volwassenen 75 euro per afspraak. De afspraak duurt maximaal 90 minuten.

Copyright © 2023 DIKOcoaching