Over mij

Diverse uitdagingen in het leven nodigden mij uit om in beweging te komen. Ik ben weer in mijn kracht gaan staan door begeleiding van anderen. Deze begeleiding bied ik zelf nu ook.  Ik sta sinds 2018 als professional voor kinderen, jongeren, volwassenen en professionals klaar met mijn bedrijf DIKOcoaching. 

“Waarom DIKOcoaching? Omdat het leven een prachtige ontdekkingsreis is naar jouw eigen unieke kracht. Deze ontdekkingsreis hoef je niet alleen te doen.”

Na jarenlang als volwassencoach te hebben gewerkt, heb ik me sinds de start van DIKOcoaching  verder ontwikkeld. Als professional vind ik mijn eigen ontwikkeling heel erg belangrijk. Diverse opleidingen op HBO niveau heb ik gevolgd zoals Kindercoach, Kindertolk, Pubercoach, Jongens in hun Kracht Advanced Coach. Ik ben nu als professional optimaal uitgerust om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden bij de uitdagingen die we in het leven tegenkomen.

”Verandering begint met een kleine stap.” ”Met hulp van anderen doe ik het zelf.”

Natuurlijk blijf ik in beweging om mezelf te ontwikkelen. Ik heb de basiscursus Geef me de 5 gevolgd zodat ik ook personen met ASS kan begeleiden. Naast de basis in opleidingen ben ik zelf ook een “slimme” gevoeligerd en zo optimaal uitgerust om HSP’ers en HB’ers in mijn praktijk te begeleiden. Ook mijn mediation opleiding ondersteunt mij bij het begeleiden van gescheiden ouders en hun kinderen. Als lid van Adiona, dé beroepsorganisatie voor kinder-, jongeren- en gezinscoaches ben ik actief betrokken om ons vak op de kaart te zetten. Ook maak ik onderdeel uit van diverse intervisiegroepen. Ik sta voor verbinding en samenwerken met mijn collega’s. Ik ben doelgericht, positief, heb een groot inlevingsvermogen, brede kennis van zaken, ben open minded.

”Vertel het me en ik zal het vergeten, toon het me en ik zal het waarschijnlijk kunnen onthouden, laat het me doen en ik vergeet het nooit meer.”

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze kennismaking bij DIKOcoaching via info@dikocoaching.nl of 06-201 646 83.

Copyright © 2023 DIKOcoaching