Over mij

“Toen ik moeder werd kwamen er periodes dat ik geen idee had wat er in mijn kind omging. Kindertolken heeft mij geholpen om mijn eigen zoon beter te zien, horen en begrijpen. Ook heb ik mezelf beter leren kennen door het moederschap en ga ik nu anders om met mijn eigen emoties.

Daardoor besloot ik om als volwassene coach/trainer er een specialisatie bij te kiezen namelijk kindercoaching. Zo ben ik optimaal uitgerust om kinderen en ouders/opvoeders te begeleiden als er sprake is van onzekerheid, angstige gevoelens, pesten, boze buien, niet lekker in je vel zitten, zindelijkheidsproblemen of slaapproblemen.

Waarom coaching? Omdat kinderen gezien en gehoord mogen worden en jij als opvoeder ook!”

Diane Kokkeler

Diane Kokkeler heeft diverse opleidingen afgerond van coach, mediator, kindercoach, kindertolk en is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast is ze aangesloten bij de beroepsvereniging Adiona en onderdeel van diverse intervisiegroepen. Ook is ze blogger voor Vettt en IMH. Ze is doelgericht, positief, heeft een groot inlevingsvermogen, brede kennis van zaken en is open minded. Daarnaast is ze altijd in ontwikkeling om nieuwe vaardigheden te leren die ze voor de begeleiding van ouders/opvoeders en kinderen kan inzetten.

Quotes die Diane Kokkeler inspireren

”Verandering begint met een kleine stap.”

”Met hulp van anderen doe ik het zelf.”

”Zet jezelf eens op je to-do lijst.”


”Ga de goede kant op met je gedachten.”


”Vertel het me en ik zal het vergeten, toon het me en ik zal het waarschijnlijk kunnen onthouden, laat het me doen en ik vergeet het nooit meer.”

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kosteloze telefonische kennismaking.