Over mij

Mijn naam is Diane Kokkeler. Toen ik moeder werd kwamen er periodes dat ik geen idee had wat er in mijn kind omging. Kindertolken heeft mij geholpen om mijn eigen zoon beter te zien, horen en begrijpen. Ook heb ik mezelf beter leren kennen en ga ik nu anders om met mijn eigen emoties. Daarnaast besloot ik om als volwassene coach/trainer er een specialisatie bij te kiezen namelijk kindercoaching. Zo ben ik optimaal uitgerust om kinderen en ouders/opvoeders te begeleiden.

Ik heb diverse opleidingen afgerond van coach, mediator, kindercoach, kindertolk en ben in bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging en ben ik onderdeel van diverse intervisiegroepen. Ook heb ik een kinder-EHBO certificaat. Ik ben doelgericht, positief, heb een groot inlevingsvermogen, brede kennis van zaken en ben open minded. Daarnaast ben ik altijd in ontwikkeling om nieuwe vaardigheden te leren die ik voor de begeleiding van ouders/opvoeders en kinderen kan inzetten.

Inspirerende quotes

”Verandering begint met een kleine stap.”

”Met hulp van anderen doe ik het zelf.”

”Zet jezelf eens op je to-do lijst.”


”Ga de goede kant op met je gedachten.”


”Vertel het me en ik zal het vergeten, toon het me en ik zal het waarschijnlijk kunnen onthouden, laat het me doen en ik vergeet het nooit meer.”